3 Kasım 2012 Cumartesi

Gece Evi Serisi 4. Kitabı Vahşi Bitti..


Yazar:P.C.Cast
Yazar:Kristin Cast
Çevirmen:Sevinç Tezcan Yanar
Sayfa Sayısı: 400
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus

Arka Kapak

ZOEY’İN YENİ MACERASININ 
TADINI ÇIKARMAYA HAZIR OLUN!

Dostlarınız sizi terk ettikleri zaman hayat çekilmez olur. İsterseniz Zoey Kızılkuş’a sorun. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu; sıkı bir arkadaş grubunun üyesiyken, istenmeyen birine dönüştü. Artık hayattaki tek arkadaşları ölümden dönenler ya da İşaret’inden olanlar. Üstelik Neferet insanlara savaş açtı ve Zoey bunun yanlış olduğunu biliyor. Ona kulak verecek kimse var mı?

macera devam ediyor...bu kitapta macera bir üst noktaya çıkıyor hatta :) ilk üç kitap arasında en beğendiğim kitap oldu diyebilirim
Zoey tüm arkadaşları ona sırt dönmüşken ne yapacağını şaşırıyor. stevie raeyi ve zoeyin eriki aldattığını öğrenen arkadaşları zoeye olan güvenlerini kaybediyor. neferet amacına ulaşmış oluyor. bu arada stevie rae farklı bir vampir türüne dönüşüyor ve iyiliği seçiyor. ama stevie raenin bu dönüşümü afroditi de insana dönüştürüyor. afrodit insana dönüşse de nyx ondan görüş gücünü almadığı için gece evinde kalmaya devam ediyor. 

afrodit zoeyin öldüğünü görüyor ve bunu arkadaşlarına söylemesiyle arkadaşları zoeyi yalnız bırakmıyorlar. diğer kitabın sonunda neferet insanlara savaş açmak istiyor ama bu Shekinah sayesinde engelleniyor. neferet aynı zamanda eski bir yolundan sapmış meleği (Kalona) geri getirmeye çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder