25 Nisan 2013 Perşembe

Gabriel'in Cehennemi Bitti..


Sayfa Sayısı: 654
Baskı Yılı: 2012
Dili: Türkçe
Yayınevi: Optimum Kitap


Uluslararası en çok satan yazarlardan biri olan Sylvain Reynardtan, bir adamın bağışlanmasının ve kadının cinsel uyanışının unutulmaz öyküs...

Hayli muammalı ve son derece seksi bir adam olan Profesör Emerson, gündüzleri saygın bir Dante uzmanı olarak yaşamını sürdürür, ama gecelerini hiç çekingenlik içermeyen bir cinsel zevke ayırır. Ün salmış yakışıklılığını ve üst düzey cazibesini kullanarak her hevesini tatmin etmeyi başarır, ama için için de karanlık geçmişinden ötürü acı çekmekte, tüm bağışlanma umutlarını yitirmiş olduğuna derinden derine inanmaktadır. 

Masum güzel Julia Mitchell, sınıfına lisansüstü öğrencisi olarak yazılınca, cazibesi ve Juliayla olan esrarengiz bağlantısı yüzünden Profesörün hem kariyeri tehlikeye girecek, hem de hayatında geçmişiyle bugününü karşı karşıya getiren bir olaylar dizisi başlamış olacaktır.

Gabrielin Cehennemi, yasak aşk, baştan çıkarma ve ruhsal bağışlanma gibi alanları yoklayan ilginç, sürükleyici, vahşicesine ihtiras dolu bir yolculukta, bir erkeğin kendi kişisel cehenneminden kurtulup imkânsız sandığı şeye, bağışlanmaya ve mutluluğa ulaşmasının öyküsüdür.

"Sen sadece şanssızlıkları üzerine çekiyorsun, Bayan Mitchell, bense günahların mıknatısıyım."

"Grinin Elli Tonunun yazarı rekabete hazırlan! Sylvain Reynard sahneyi sana bırakacakmış gibi görünmüyor."
Books and Reviewstan Jessica Durham

"E.L Jamesin Grinin Elli Tonu romanını bitiren kadınlar, üzülmeyin. Daha fazla zevk alacağınız bir eseri elinizde tutmaktasınız. Bu roman içerdiği aşk ve romantizm bakımından Grinin Elli Tonuna en büyük rakip." 
Kirsten Acuna

ilk olarak söylemem gereken bu kitabı grinin elli tonu ile niye kıyaslamış olduklarını anlamamış olmam 
grinin elli tonu ile pek alakası olmadığını düşünüyorum 
tamam ikisinde de hanımlarım hayalini süsleyen christian ve gabriel var
ayrıca bu adamların deli gibi aşık olup bağlandıkları ana ve julia var ama yine de ben iki kitabın kıyaslanmaması gerektiği fikrindeyim hala
çünkü bu kitapta özellikle grinin elli tonundaki kadar açık seçik anlatımlar yok özellikle bu birinci kitapta
en az grinin elli tonu kadar beğendim bu kitabı da  600 küsür sayfa olmasına rağmen 1 günde bitirdim
kesinlikle tavsiyemdir :)



2 yorum: