16 Nisan 2013 Salı

Julianne Mac Lean-Aşkın Kollarında Bitti...



Sayfa Sayısı: 374
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları


Clara Wilson, Londraya onca yolu adını temizlemek için gelmişti. İnatçılığı, okyanusun öbür tarafında evlenmesini neredeyse imkansız kılarken,yanlışlıkla gittiği bir baloda kendisini Rawdon Markisi Seger Wolfeun kollarında bulmuştu. Clara daha önce hiç âşık olmamıştı ama markiyle tanıştığında bu hissettiğinin aşk olduğundan hiç şüphe duymamıştı. Ne yazık ki aşk, kafasındaki en son şeydi. Buraya kendisine bir eş bulmaya gelmişti, bir hovarda değil.

Kötü şöhretli Marki ise Clara Wilson ile tanıştığında ona karşı öyle güçlü bir arzu duymuştu ki, kendisini aristokrat Londranın girdabına yeniden kapılmaktan alıkoyamamıştı. Şimdi kendisine hiç uygun olmayan bu güzelliğin aşkını kazanmak için mücadele ederken, bu oyunda kendi kalbini de ortaya koyacaktı. 

"İşveli bir kadın, enfes bir şekilde hınzır bir erkek ve çok iyi sunulmuş bir Viktoryan atmosferi içinde MacLean okuyucularını büyülüyor. Özel kıvılcımları ve şehvet anlayışı onun zirveye yükselişinin önünü açıyor."
Romantic Times

"Türünün harika bir örneği."
Jo Beverley

"Bu kitabı, iki muhteşem gün boyunca başımı kaldırmadan okumanın keyfine vardım. Hikâye bal gibi akıp gidiyor ve yerinde olmak isteyeceğiniz karakterlerin yaşadıklarını okuyarak sayfaları çevirirken aldığınız lezzetten parmaklarınızı yalıyorsunuz. Muazzam bir hikâye anlatıcı olan ve öykülerine neredeyse şarkı söyletecek denli hayat katan yazarın anlattıklarına gömülüp gidiyorsunuz. Bu kitabı vakit geçirmeden okunması gerekenler listenize eklemelisiniz."
Suzanne Coleburn


yazarın beni aşka inandır kitabının devamıymış bu kitap elime aldığımda bilmiyordum açıkcası. ama ilk kitabı okumam benim bu kitapla ilgili kararımı değiştirir miydi ondan da emin değilim. kitabı zaten elime aldığımda ilk sayfalarda nasıl bitiririm sıkılır mıyım acaba soruları aklıma doldu hemen. ama kitap ilerledikçe özellikle bu türü sevenler açısından ki kendisi tarihi bir aşk romanı oluyor inanılmaz  bir şekilde sizi içine alıyor. nasıl bitireceğim diye düşünürken bir anda kitabın sonunda acaba ne olacak diye meraklanmaya başladığımı gördüm :) kısacası bu tür kitapları seven biriyseniz kesinlikle kaçırmayın derim  efendim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder