25 Nisan 2013 Perşembe

Gabriel Arafta Bitti...


Sayfa Sayısı: 475
Baskı Yılı: 2012
Dili: Türkçe
Yayınevi: Optimum Kitap




Uluslararası Bestseller yazarı olan SylvainReynard, birbirlerine en karanlık arzularıyla bağlı iki âşık olan Gabriel ve Julianın hikâyesini aktarmaya devam ediyor.Fakat arzuları bu sefer onların sonu olabilir…Profesör Gabriel Emerson, eski öğrencisi Julia Mithchell ile aşırı tutkulu ancak bir o kadar da gizli bir ilişki yaşamaktadır. İtalyadaki romantik tatillerinde Gabriel ona, vücudunun en şehvetli zevklerini ve cinsel birleşmenin coşkusunu öğretir. Ama döndüklerinde, mutluluklarını öğrencilerin fesatlıkları, akademik çevrenin baskıları ve kıskanç bir eski sevgili tehdit eder. Gabriel üniversite yönetimiyle karşı karşıya gelince kendini Dantenin kaderine mi mahkûm edecek yoksa Juliayı, Beatriceini sonsuza kadar yanında tutmak için mi savaşacak?Son zamanların en sürükleyici aşk hikâyesi olan Gabrielin Cehenneminin ikinci kitabında SylvainReynard, okuyucularına akıllarında, vücutlarında ve ruhlarında kalıcı izler bırakacak bir dünyanın kapılarını aralıyor.




birinci kitaba göre daha az dante ve üniversiteden de bahsettiği için bu kitabı birinci kitaba göre daha çok beğendiğimi itiraf etmem lazım
çünkü birinci kitabı okurken dante geçen bölümlerin bazılarını sıkılarak okumuştum
ama bol merak ve heyecan içinde okudum ikinci kitabı
julia ve gabriel'in ayrılığı ve bu ayrılık esnasında yaşadıkları gayet güzel ve akıcı bir dille anlatılmış
yazar bu kitabında cinselliğin dozunu da artırmış tabi ama daha önce de dediğim gibi grinin elli tonunun yanından bile geçmeyecek kadar az bir cinsellik var kitapta :)
3 seriden oluşan kitabın 3. kitabını büyük bir merakla bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder