16 Eylül 2012 Pazar

Yarın okul mu başlıyor ne ....


yarın okul başlıyor poffff!!! şimdi herkes başladı bana nutuk çekmeye bak atanamayanlar var haline şükret bilmem ne bla bla bla..

tamam ben de biliyorum ama alışamadım hala kardeşim yüzünü görmek istemediğim mendeburlarla aynı okulda çalışmaya, hele hele hele hiç bir şey olmamış gibi sırıta sırıta gezip yalakalık yapmaya devam etmezler mi daha bir sinir!!!

6 yorum:

  1. allah allah ben bir tek benim okulum böyle sanırdım :)

    YanıtlaSil
  2. Fotoğrafı çok mu aradın ya, çok hoşmuş :)) O bahsettiğin kişiden her okulda mevcut, hatta her yerde maalesef :( Allah yardımcın olsun. Sevmediklerini görmemezlikten gelmeye çalış. Hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılımız...

    YanıtlaSil
  3. Öyle insanlar her yerde olacak emin ol. Başka iş yapsan orda da karşına benzerleri çıkar.. Hiç umursama.. boşver gitsin..

    YanıtlaSil
  4. öncelikle şunu söyliyim o yüzünü görmek istemediklerin her yerde:)) o yüzden sen boşvermeye çalış(kendime de aynı öğüt) :))
    ay bi de şu ağlayan bebeyi görünce çok duygulandım, içim parçalandı resmen:)) muhtemelen edepsizliğinden ağlayan bir veled dir kendisi ama üzüldüm gene de:))

    YanıtlaSil
  5. o birileri olmadan biz biz olamıyoruz ne yazık ki duygularımıza kapılmadan arınarak hergün o iş yerine gitmemiz profesyonel olmamız gerekiyor ne olursa olsunn istemediğimiz insanlar bizi biryerlerde bulacak..
    HZ.MEVLANA'NIN DEDİĞİ GİBİ İNCİTME İNCİTTİĞİN YERDEN İNCİNİRSİN...
    Birilerini üzerken defalarca düşünmek olabildiğince kalp kırmamamak gerekli kırılıyorsanızdaa sabretmek herşeyi geride bırakmak lazımm yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı başarılı ve huzurlu geçsin efendim:)

    YanıtlaSil
  6. şurada yazan yorumların hepsine çok teşekkürler ama insan bazı zamanlarda ötelese de gelip burnunun dibinde bitiyorlar naparsın :)

    ebrucum bu arada bu söz için teşekkürler

    HZ.MEVLANA'NIN DEDİĞİ GİBİ İNCİTME İNCİTTİĞİN YERDEN İNCİNİRSİN...

    YanıtlaSil