19 Nisan 2014 Cumartesi

Kitap Kardeşleri ile Blog Turları || 3.Blog Turu 5.Gün || Uzun Yağmurlardan Sonra "Karakter Analizi" - BSBT



Evet bir blog turun daha sonuna geldik :) Finali yaparken bana düşen görev de karakter analizi yapmak oldu.




Kitap genelde 2 ana karakter Chloe ve Chase arasında geçiyor





Chloe: Erkeklere tamamen güvenini yitirmiş. Artık hiçbir erkeğe güvenmemeye yemin etmiştir. Ta ki, Chase Sullivan’la tanışana kadar. Başından geçen talihsiz bir evliliği olmuştur ve bu evlilikten resmen kaçarcasına kurtulmuştur. Peki eski kocası bu kadar çabuk peşini bırakmaya niyetli midir?




Chase Sullivan : Sullivan erkekleriyle tanışın. Kibar mı kibar, Chloe’nin gönlünü fethetmek için ve onun sadece bir kez yüzünün güldüğünü görebilmek için her şeyi yapabilecek bir adam. Chase bugüne kadar istediği her kadını elde etmiş ama amacı sadece tek gecelik ilişkiler olmuştur ta ki Chloe’ye kadar .




Marcus : Kitapta çok fazla adı geçmese de ikinci kitapta bol bol okumayı beklediğim karakter. Sert, babalarının ölümünden sonra ailenin tüm sorumluluğunu üstüne almış ama aslında ilişkilerinde pek başarılı olmayan Marcus bir sonraki kitapta ana karakter :)



2 yorum:

  1. Kitabın kapağı çok güzel :) Okumak için tavsiye eder misin? :)

    http://ucayduygu.blogspot.com.tr/ bu da benim blogum :) İzlediğim dizileri, filmleri, okuduğum kitapları ve yaptığım şeyleri paylaşıyorum yeni açtım beklerim :)

    YanıtlaSil