5 Mayıs 2013 Pazar

Sylvia Day-Sende Kendimi Buldum Bitti...



Sayfa Sayısı: 352
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap




Sakın korkma!

Zifiri bir karanlığa açtım gözlerimi. Gideon, yatağı hafifçe çökerterek yanıma oturdu ve üzerime eğilip aramızdaki battaniyenin üstünden kollarıyla sardı bedenimi. Parmaklarımı göğsüne dokundurunca çıplak tenini hissettim. İnledi ve dudaklarını dudaklarımdan ayırmadan bana doğru eğilerek ayağa kalktı; aramızdaki battaniyeleri çekip attı.

Crossfire serisinin ilk kitabı Sana Soyundumla başlayan Gideon ile Evanın tutkulu aşkı hiç hız kesmeden sürerken araya eski sevgililerin girmesi, her ikisinin de şiddet dolu geçmişinden karanlık yüzler bu ilişkiyi bambaşka boyutlara taşıyor.

Bakalım, namı diğer Bay Tehlikeli ve Gizemlinin bir türlü dile getiremediği korkunç sır aydınlanacak mı? Evanın farkında olmadığı büyük tehlike ne? Sende Kendimi Buldumda, Crossfire serisinin heyecan dozu daha da yükseliyor.

"Romantik edebiyatta Dayin çok az rakibi var."
Booklist

birinci kitap bitmişti ki birde baktım 2. kitabı elime almışım :)
bu  kitapta da eva ve gideon'un şehvetli birliktelikleri aynen devam ediyor. ama bu kitap diğer kitaba göre daha güzeldi bunu belirtmem lazım :)
bunun nedeninin de daha fazla olay barındırması olduğunu düşünüyorum.
yalnız ilk kitapta da dikkatimi çeken ve sinirimi bozan şey en ufak bir şeyde eva'nın küsüp bulunduğu ortamdan kaçması oldu.ayrıca gideon'un da bu kadar gizemli olmasına da anlam veremedim. bu kitapta az da olsa birşeyler anlattı ama yine de tam olarak çözülmedi ki bunun sebebinin yazarın diğer kitaba ki ben serinin 3 kitaptan oluştuğunu düşünürken yazar 3 kitapla bitmeyeceğini açıklamış.3. kitap tüm dünya ile aynı anda haziranda çıkacakmış. meraklılarına duyurulur :)


7 yorum: