8 Eylül 2012 Cumartesi

Ledlook Okuma Gözlüğü Aldım ben :)



eşim maalesef pek kitap okumayı seven biri değil. ben genelde geç saatlere kadar kitap okumayı istesem de o pek yanaşmıyor buna ben de çözümü ledlook da buldum :) 2 gün önce siparişini verdim ve bugün elime geçti :) beklediğimden daha kaliteli. ben normalde evde gözlük kullanıyorum ve dışarıda lens takıyorum. bu gözlüğü göndermeden aradılar ve sordular cam takalım mı dereceniz kaç diye ama ellerinde benim derecemden yokmuş :) (biraz fazla da )



neyse ben çok beğendim. sizde yatakta kitap okumayı seviyor ama oda arkadaşınız ya da eşiniz ışıktan rahatsız oluyorsa tercih edebileceğiniz ve tavsiye edebileceğim bir ürün. ben lila aldım mor hastalığım olduğu için ama ellerinde kalmamış siyaha razı olduk napalım :)

21 yorum:

  1. Aynı kitabı okuyormuşuz, az önce bebiş uyuduğu için ışığı kapattık, laptobun ışında okumaya çalışıyorum, gözlerim kaydı:)Bu gözlük iyi fikirmiş:)Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle tavsiyemdir canım işte bu gibi durumlarda birebir :)

    YanıtlaSil
  3. Çok iyiymis gercekten. Ben de ufakligi ayağımda sallarken okuyorum. Gece lambasında gözlerim agiriyordu:))

    YanıtlaSil
  4. benim henüz bebiş yok ama şimdiden hazırlık oldu sanırım :) bebeği olanlara birebir :))

    YanıtlaSil
  5. Bu gözlüğü otobüs yolculuğu sırasında birinde görmüş bayılmıştım. Sonrasında nezih kırtasiyede gördüm numarasız 50 tl idi. Bana biraz pahalı gelmişti.Siz kaça ve nereden aldınız? Ben de gözlük kullanıyorum ve numaralı cam takma fikrine bayıldım

    YanıtlaSil
  6. merhabalar, hangi siteden sipariş ettin, kalitelimiydi onu merakettim, yazarsan memnu olurum.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ben nette bakındım baya hatta gittigidiyorda falan da buldum hatta 19.90 falandı ama güvenemedim sonra araştırınca iyice ana satıcıya ulaştım http://ledlook.net/anasayfa.php bu siteden 59 tl ye aldım. beni arayıp camı sorduklarında herhangi bir fiyat farkından bahsetmediler sanırım cam için ayrı bir fiyat almıyorlar. sipariş ettiğim gün hemen kargoya da verdiler ben memnun kaldım tavsiye edebilirim.

    YanıtlaSil
  8. Az önce tv de gördüm yan odaya geçtim aa nette konu açan olmuş. Ablam çok beğendi, benim ışıkla aram yok o yüzden gözümün yanında ışık istemem. Onun yerine kitaplara takılan mini okuma lambasını daha kullanışlı buluyorum. Öğrenci iken oda arkadaşım kullanırdı.

    YanıtlaSil
  9. büyük bir ihtimalle alemin kıralı dizisinde görmüştür :) benimde orada dikkatimi çekmişti :)

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı olsun canım güle güle kullan. :] Gerçekten iyi fikirmiş hele de geceleri kitap okumaktan vazgeçemeyip yatağında gizlice okumaya çalışanlar için.. :]

    YanıtlaSil
  11. :) evet alemin kralında gördüm.

    YanıtlaSil
  12. Nt de görüp çok hoşuma gitmişti benim de. Ne zamandır bu okuma gözlüğüymüş, ışığıymış takılıp kaldım ama karar verip alamadım bir türlü. Bir okurun yorumunu da aldıktan sonra şimdi daha bir alasım geldi :)

    Güle güle kullan, keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ilk denemeyi yaptım dün gayet memnunum şimdilik tavsiyemdir :-)

      Sil
  13. Al benden de o kadar. Benim eşim de asla ışıkta uyuyamaz ve ben hep oğluşumun odasında okurum kitapları. Harika bişeymiş bu gözlük hemen araştırıp bulmalıyım :)

    YanıtlaSil
  14. Geceleri yatmadan önce kitap okumayı sevdiğimi bilen eşim de aynısından bana alarak sürpriz yapmıştı bir kaç hafta önce :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  15. mimlendin şekerim ;)
    http://www.cati-kati.net/2012/09/dikkat-mimleniyorsunuz.html

    YanıtlaSil
  16. Merhaba,

    Ledlook ışıklı okuma gözlüğünü gittigidiyor mağazamızdan satıyoruz.
    tek renkte,(Mavi) satısını yapıyoruz. 2 alana 1 bedava kampanyamıza katılabilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ledlook-isikli-okuma-gozlugu-2-alana-1-bedava-189756181

    YanıtlaSil
  17. kitabı daha eğlenceli hale getiriyor bence :)
    ben de bunu aldım ayarlanabilir led ışığı var ben çok sevdim
    http://www.indirimvekalite.com/pratik-urunler-tv-urunleri-k-7/tv-urunleri-k-11248/2-ledli-kitap-okuma-gozlugu-u-144212.html#.WIhdS9SLSzc

    YanıtlaSil