1 Ağustos 2012 Çarşamba

In Time-Zamana Karşı


İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.


justin timberlake'i pek sevmem aslında ama bu filmde beğendim. film yaz akşamlarını güzel geçirmenizi sağlayacak bol aksiyonlu cinsten tavsiyemdir...

fragmanı

4 yorum:

  1. Netten izlemeye çalışmış yarım kalınca tekrar izlemiştim. Sonuç; hüsran orta yerde bitti. Bunun için mi bekledim dedim. Zevk meselesi tabi ki ben beğenmedim.

    YanıtlaSil
  2. tabi ki :) her tarz herkesin hoşuna gitmeyebilir ama konusu farklı geldiği için hoşuma gitti hani zamanın değerini bilmiyoruz belki de ondan

    YanıtlaSil
  3. merhaba ın time güzel bir filmdir biraz uçuk olsada:-)gerçi 2012 yılında bu haldeysek 2020li 2030lu yıllarda kimbilir daha neler görürüz:-)

    YanıtlaSil
  4. Hemen bugün izleyeceğim. Günü geçirecek oyalanacak bişeyler ararken yazıyı görmem iyi oldu :)

    YanıtlaSil