5 Mayıs 2013 Pazar

Sylvia Day-Sana Soyundum Bitti...


Sayfa Sayısı: 380
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap



Dünyada olay yaratan üçleme nihayet Türkçede!

Crossfire serisi 1. Kitabı...


Ateşle oyna!

Sana Soyundum Amerikada haftalarca bestseller listelerinden inmeyen, tüm dünyada 38 ülkeye satılan Crossfire üçlemesinin ilk kitabıdır.

"Sana ihtiyacım var, Gideon" dedim soluk soluğa ve tahrik olduğu için şimdi daha da yoğunlaşmış olan kokusunu içime çektim. Sırf teninin baştan çıkarıcı kokusu yüzünden hafifçe sarhoş olduğumu düşündüm. "Beni çıldırtıyorsun."

Bileklerimi bırakıp yüzümü avuçlarının arasına aldı ve dudaklarını dudaklarıma sertçe bastırdı. Pantolonuna uzanıp gizli fermuara ulaşabilmek için iki düğmeyi açtım...

New Yorkun en gözde bekârı, Cross Holdingin varisi Gideon Cross -namı diğer Bay Gizemli ve Tehlikeli- Evanın karşısına çıktığında genç kadının yapabileceği tek bir şey vardı: Tüm bedeni ve ruhuyla ona teslim olmak...



christian grey, gabriel derken bir de baktım kendimi gideon cross okurken buldum :)



kitabımızın iki ana karakteri gideon ve eva birbirleri deli gibi bağlılar ama bu aşk bağı ile değil maalesef şehvet bağıyla.
açıkcası ilk kitapta pek bir konu bulamadım ki bol bol gideon ve evanın birbirini baştan çıkarmalarını okuyoruz. tabi gideon da aynı grey gibi çok sahiplenici :)



kitabın en beğenmediğim noktalarından biri çevirisiydi kesinlikle. bazı yerleri okurken çeviri açısından yok artık burayı böyle mi çevirmiş dedim kendi kendime.
elli tonla arasında çok fazla benzerlik var kitabın hangisi daha önce çıkmıştı bilmiyorum ama kesinlikle alıntılar olduğunu düşünüyorum ki güvenli kelime de bunlardan bir tanesi :)




1 yorum:

  1. Bu tarz kitapları sevmeyene dahi yorumu kitabın içeriğini okutmuşsan gerçekten iyi yırtmıyorsundur görüşündeyim ilk kez okudum seri kitapların birini kopmadım vazgeçip kapatmadım sayfayı helal olsun ne diyeyim yapamayan öle çok ki....yorumlarını daha sık ziyaret edeceğim inş

    YanıtlaSil